Забавления

КЪЩА ЗА ГОСТИ БЕЛЧИНСКА ГЛЕДКА
ВСИЧКО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕТЕ

ПРИ НАС

Тук може да поиграете тенис на маса, x-box, шах,табла,карти, а навън може да поиграете с приятели волейбол, народна топка,федербал, скачане на въже, стрелба с лък.За малките ни гости имаме вътрешен детски кът, а навън има пясъчник, пързалка, люлки и батут, на който да скачат на воля.

ОТКРИТ МИНЕРАЛЕН БАСЕЙН

На 500 м. от нас се намира развлекателен комплекс Белчин парк.Комплексът разполага с голям минерален басейн и два детски минерални басейна.Температурата на извиране на лечебната минерална водата е 40-41 градуса и се характеризира с мек и приятен вкус

Лятното работно време е от 9:00 ч. до 18:00ч. всеки ден.Зимата басейнът не работи.

КОННА ЕЗДА

Един от най -сигурния начин да се откъснете от забързаното и сиво ежедневие са конете и природата. Ако имате желание да пояздите, то конете идват до къщата и от там решавате ,накъде да потегляте.

КАРТИНГ ПИСТА, ПЕЙНТБОЛ, ОТКРИТ МИНЕРАЛЕН БАСЕЙН С ВОДНИ ПЪРЗАЛКИ

Комплексът Белчин бани се намира на 700 м от нас. Температурата на водата е около 30 градуса.Басейнът не работи зимата, но картинг пистата и пейнтболът работят целогодишно, само да няма снежна покривка.

Въжен град „Рилко“

Намира се в Туристическата градина на гр. Самоков, само на 15 мин. от нас. Въженият град разполага с два кръга, като малкият е предназначен за начинаещи, а големият е с по-висока степен на трудност. Адреналин и радост за малки и големи.Работно време всеки ден от 11:00 ч. до 19:00 ч., а докато сте в Самоков, може да разгледате Девическия манастир и Историческия музей Самоков.

САМОЛЕТИ ЗА ПАНОРАМНИ ОБИКОЛКИ

Собственик на Летището в Белчин е Свилен Иванов, който е единствения летец, занимаващ се с въздушна акробатика. Летището се намира на около 300м от нас и от там може да си направите панорамна обиколка на близките забележителности или пък да видите от високо Седемте Рилски езера и връх Мусала.

ЛЕКИ ПРЕХОДИ ВЪВ ВЕРИЛА ПЛАНИНА

Искате да се разходите в планината и да подишате чист планински въздух, но да сте наблизо, то ние ще Ви предложим няколко леки маршрути

СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА

Приказна красота в друго време.

Маршрут с.Белчин- Сепарева Баня- Паничище- лифт до хижа Рилски езера. Разстоянието от нас до лифта е около 30 км. Работното време на лифта е от 9:00 до 16:30 часа, като понеделник до обяд имат техническа профилактика.

ФЕРМА ЗА ШРАУСИ гр. Долна Баня

Във фермата се отглеждат „ черни африкански щрауси”, наречени така, заради оперението на мъжките индивиди. Фермата разполага с ресторант, в което могат да се консумират щраусови омлети. Посетителите могат да закупят разнообразни сувенири от щраусови яйца и пера. Много често посетителите на фермата биват възнаградени с атрактивен „ танц на любовта”, изпълняван от мъжките щрауси, които много обичат да са в компанията на гостите.

 

ПАРК РИЛА – ДУПНИЦА

Park-Rila-1
ПАРК РИЛА – ДУПНИЦА

Парк “Рила” се намира на 1,5км. от центъра на гр. Дупница и на 31 км от нас. Ще се насладите на прекрасна природа, красиво езеро с водни колела, футболно, волейболно и баскетболно игрище, детски кът и басейн. Има и тенис кортове, малък зоокът, който ще привлече вниманието не само на малки,а и на големи.

ЗИМНИ СПОРТОВЕ

с.Белчин се намира на 20 мин. от к.к.Боровец и едновременно с това далеч от шума и натовареността на големия зимен туристически център. Достъпът от с. Белчин до курорта се осъществява по първокласен междуградски път. Близостта на Белчин до к.к. Боровец, както и до ски зоните с по нисък капацитет до Говедарци и Малъовица, предразполага за други алтернативни възможности за почивка.